Resurse

Sunt un contribuitor activ la reinventarea leadershipului în Romania și la construirea de culturi organizationale în care liderii și specialistii invata impreuna cum sa creeze rezultatele pe care și le doresc. Vei gasi aici resurse scrise și video pe tematici ce tin de leadership, munca în echipa, cultura organizationala sanatoasa, dar și o serie de evenimente în care sunt implicata și care ar putea sa te intereseze și pe tine.

Esti parte a unei echipe și iti doresti sa contribui la crearea reusitei voastre? Invita-i sa invatati impreuna cum sa creati rezultatele pe care vi le doriti cu adevarat – cateva optiuni concrete de a invata impreuna vei gasi în Ebook-ul. “Munca inteligenta”

Cauti o echipa în care sa te simti provocat sa dai tot ce ai mai bun din tine? Te invit sa contribui la crearea acestei echipe: cum poti fi tu cel care isi invita colegii sa invatati impreuna?

Cauti impreuna cu colegii tai solutii pentru invatare colaborativa, în care talentele voastre sa fie folosite la potentialul lor maxim?

În zilele noastre, munca în echipa, invatarea în echipa, munca colaborativa, cresterea personala și profesioala impreuna cu altii, nu reprezinta abilitati pe care sa le vedem promovate sau dezvoltate foarte des. În mediul organizational inca este foarte relevanta competitia și reusita individuala – din perspectiva mea, capacitatea noastra de a obtine rezultatele dorite folosindu-ne doar ce ceea ce stim și putem noi este valoroasa insa este limitata la timpul și puterea noastra personala. A munci și invata impreuna cu altii are potentialul de a crea rezultate noi, performanta inalta, inovatie dar și satisfactie și bucurie pentru o munca bine facuta – acest mod de a trai și munci colaborativ ne poate transforma ca profesionisti, ca oameni care creeaza valoare.

Mă inspira cuvintele lui lui Michel Jordan “talentul te ajuta sa castigi meciul insa munca în echipa și inteligenta te ajuta sa castigi campionate” iar pentru cei interesati sa creeze echipe în care invata impreuna cum sa creeze rezultate ambitioase, care ii fac sa fie mandri de munca lor, am scris cateva idei, din practica mea de coaching cu echipe din diverse industrii și cu diverse misiuni și obiective, care pot aduce inspiratie pentru munca intr-o echipa care are un angajament fata de invatare și crestere personala și colectiva.

VREI SA RAMANEM IN CONTACT?

Aboneaza-te la newsletterul meu periodic pentru a primi informatii
despre proiecte, resurse si evenimente relevante pentru tine.

* = câmp necesar