Filozofia personala de coaching

Coach Rodica Obancea > Filozofia personala de coaching

Coaching-ul a intrat intr-un mod natural în viata mea și de atunci este un stil de viata. Pentru mine coaching-ul nu inseamna a urma un set de tehnici sau a pune intrebari destepte, ci este modul în care abordez afacerea și viata mea: mă concentrez pe obiectivele, rezultatele și potentialul clientului, sunt libera de supozitii și interpretari, actionez în prezent și am incredere în viziunea clientului și în procesul optim care serveste acestei viziuni.

Cred ca invatarea continua și dezvoltarea maiestriei personale, asumata, este fundamentul practicii mele. Am un angajament fata de o practica de coaching sustenabila, etica și ecologica, ceea ce pentru mine inseamna sa mă antrenez frecvent cu diferiti coach din Romania și strainatate, sa aloc timp pentru supervizare și mentoring, dar și sa continui sa fiu curioasa fata de practici noi de coaching.

Sunt foarte recunoascatoare pentru ca meseria de coach m-a invatat pana acum “ca un pas facut în lumea clientului este un pas facut în lumea mea”.

VREI SA RAMANEM IN CONTACT?

Aboneaza-te la newsletterul meu periodic pentru a primi informatii
despre proiecte, resurse si evenimente relevante pentru tine.

* = câmp necesar