Coach Rodica

Master Certified Coach (MCCTM) Executive & Team Coaching

Despre mine

Imi place sa fiu scanteia care aprinde viziunea oamenilor, a liderilor, a echipelor, de a-si atinge potențialul la care poate nu indraznesc sa aspire. Imi place sa fiu provocatorul transformarii pe care o aleg liderii impreuna cu echipele lor. Imi place sa fiu partener la crearea viziunii impartasite de intreaga organizatie, iar aceasta sa devina “conspiratia” care ii face sa atinga rezultatele dorite cu adevarat.

Angajamentul lor le va face calatoria plina de invatare și schimbare. Imi place sa fiu calauza pe drumul pe care il aleg pentru a pune în practica comportamente, strategi, solutii noi și diferite, pe care altfel poate le-ar fi ignorat sau ar fi spus ca “la noi nu functioneaza!”. Imi place sa privesc modul în care lucreaza impreuna și sa spun în sinea mea “stiam eu ca a meritat increderea”. Imi place sa vad bucuria de pe chipurile lor și satisfacția ca vor gasi mereu cai de a invata impreuna cum sa fie din ce în ce mai buni, mai inovativi, mai agili sau poate, mai exigenti în colaborarea lor. Impreuna.

Impreuna:

Crezi ca te poti reinventa? Poate Executive Coachingul sa te ajute sa faci saltul catre nivelul de leadership dorit? Eu am incredere ca DA! Executive Coaching sau coaching 1 la 1, pentru directorii, managerii, antreprenorii care se angajeaza sa se provoace pe sine în a conduce pe masura potentialului lor.

Executive Coaching pentru liderii curajosi sa atinga rezultatele dorite cu adevarat. Fata în fata, la telefon sau pe Skype, periodic sau atunci cand ai nevoie, cateva minute, 1 ora sau cateva ore, tu setezi contextul și ritmul care iti serveste cel mai bine. Eu sunt aici pentru tine!

Crezi ca echipa ta poate atinge rezultate mai mari cu mai putin efort și mai putine resurse? Poate Team Coachingul sa schimbe dinamica echipei astfel incat sa creasca performanta masurabila? Eu am incredere ca DA! Coachingul echipei este un proces care pune membrii în fata unui angajament pentru o viziune, o aspiratie comuna.

Acest angajament va fi cadrul în care echipa va pune în practica strategii noi, comportamente diferite, moduri de operare diferite, pentru a atinge rezultatele noi, relevante și sustenabile. Din rolul de coach, eu voi provoca limitele actuale și voi fi calauza voastra pe drumuri noi care duc la rezultate noi, ambitioase!

Portofoliu

Mi-am inceput activitatea de coaching din 2007 si de atunci am fost partenerul de coaching pentru executivi, directori, manageri, antreprenori precum si echipe de conducere, echipe de vanzari, echipe de achizitii, financiar si logistica, echipe de proiecte transversale, organizatii si departamente, pentru a pune in practica schimbarile dorite.

Testimoniale

Parafrazez ceea ce mi-a impartasit un client în urma unor proiecte de coaching derulate impreuna:

“De fiecare data am apreciat atitudinea bine ancorata în realitate, abilitatea de a evidentia situatii concrete, pe care frica noastra de schimbare ne facea sa nu le adresam. Sa lucrezi cu Rodica nu este usor, nu este intotdeauna placut, insa asa și trebuie sa fie, deoarece ea, în mod constant ne provoaca la schimbare și ne invita sa vedem realitatea asa cum este. Pe parcursul interactiunii noastre de coaching, am ajuns la concluzia ca daca continuam sa ne ascundem de adevar, nu vom face nici o schimbare, nu vom progresa.

Aspectul pe care il apreciem cel mai mult în lucrul cu Rodica este comportamentul sau etic, profesionist, coloana vertebrala dreapta în fata influentelor. În procesul de schimbare, clientul va incerca la inceput sa se ascunda, sa evite efortul real, sa gaseasca scuze, sa transfere responsabilitatea asupra coach-ului sau, în mod agresiv sa invinovateasca coach-ul, ca fiind cel care i-a aratat ce trebuie facut. Rodica isi pastreaza calmul și intotdeauna urmeaza calea etica.”

Stilul meu de coaching invita la nivelul urmator, personal și profesional, prin provoacarea și depasirea limitelor, a obstacolelor, dar și cresterea increderea în propriile abilitati de a pune în practica schimbarile dorite.

VREI SA RAMANEM IN CONTACT?

Aboneaza-te la newsletterul meu periodic pentru a primi informatii
despre proiecte, resurse si evenimente relevante pentru tine.

* = câmp necesar