Atunci cand vrem rezultate diferite avem nevoie sa actionam diferit.

Schimbarea dinamicii echipei si a
rezultatelor atinse poate sa inceapa!

Imagineaza-ti ca ai cea mai buna echipa din industria ta. Ce viziune puteti crea impreuna? Ce rezultate ambitioase puteti atinge impreuna? Ce provocari va puteti asuma impreuna?

Citeste aici cum o echipa si-a schimbat mentalitatea si dinamica, cu rezultate durabile.

Schimbarea ta in directia
dorita poate sa inceapa acum!

Imagineaza-ti ca esti liderul care iti doresti sa fii! Ce impact poti avea in vietile oamenilor din jurul tau? Dar in viata organizatiei si a comunitatii in care activezi?

Ce rezultate noi puteti crea impreuna?
Citeste aici povestea unui lider care a indraznit sa viseze, desi nu avea timp de vise.

Crezi in potentialul echipei tale?

Coachingul de echipa va poate ajuta sa aveti o dinamica
diferita si sa colaborati pentru a atinge rezultate ambitioase!

Care este viziunea care te inspira sa actioneziasa cum nu ai mai actionat pana acum?
Te ajut sa o pui in practica!

Viziune

Nivelul următor se naște în imaginația noastră. Viziunea este un act de creatie și actiune în direcția care are sens pentru noi. Din rolul de coach voi contribui pentru ca TU să îți definești viziunea care te inspiră și te motivează să acționezi în moduri care onorează potențialul și experiența ta!

Schimbare profunda

Sunt momente cheie în care noi alegem să facem schimbări tot așa cum sunt și schimbări care ne aleg ele pe noi. Din rolul de coach sunt partenerul tău pentru a face schimbările dorite, integrand lecțiile care sunt utile în dezvoltarea ta, astfel încat să maximizezi potențialul tău personal și profesional!

Maiestrie personala

Cred că fiecare om este un maestru în ceva anume. Unii sunt maeștri în mai multe. Coachingul este un proces de invatare si schimbare continua menit sa te ajute sa faci vizibilă maestria ta personală si sa te bucuri de roadele sale.

Rezultate durabile

Sustenabilitatea rezultatelor atinse, personal și colectiv, este unul din aspectele cheie ale schimbării profunde, maestriei personale si a viziunii. Din rolul de coach angajamentul meu esta fata de rezultate masurabile, durabile, obtinute inteligent.

Portofoliu

Mi-am inceput activitatea de coaching din 2007 si de atunci sunt partenerul de coaching pentru executivi, directori, manageri, antreprenori precum si echipe de conducere, echipe de vanzari, echipe de achizitii, financiar si logistica, echipe ale unor  proiecte transversale ambițioase, organizatii si departamente, pentru a atinge rezultatele dorite cu adevărat.

Studii de caz

Danfoss Heating Romania – antrenarea echipei manageriale Contextul organizational si obiectivele procesului de coaching Trecerea de la o echipa de specialisti la o echipa de...

Citeste mai mult  
20140721120003

Tranzitia de la un rol de director local intr-un rol regional, in care contributia este la nivelul rezultatelor catorva tari, este o provocare care cere competente noi.

Citeste mai mult  
20140721113122

Directorul General al unei filiale locale a unei organizatii multinationale cu peste 200 angajati credea ca potentialul organizatiei este mult mai mare decat arata cifrele si si-a propus cresterea performantei cu minim 30%.

Citeste mai mult  
20140721112353

Dintre liderii unei importante companii din piata, Raluca* era printre cei mai influenti. Hotarata si directa, stia intotdeauna cum sa abordeze o situatie dificila, cum...

Citeste mai mult  
20140721111918

VREI SA RAMANEM IN CONTACT?

Aboneaza-te la newsletterul meu periodic pentru a primi informatii
despre proiecte, resurse si evenimente relevante pentru tine.

* = câmp necesar